Сторінки

вівторок, 29 грудня 2009 р.

Коротко, лаконічно і змістовно. Підсумки року :)

"Каша на сніданок
І каша в голові..."


Снідаючи, згадала, що рік підходить до завершення. Тому треба спробувати зібрати докупи все, що відбувалося в цьому році. Або банально - зробити короткий підсумок року.

Отже, до вашої уваги нарис
"Нащо ж стільки щастя, або Glück він і в Африці Глюк :)"

Багато чого відбулося. Веселого і сумного, радісного і не дуже, щасливого, смішного і кольорового.

Зробила для себе дивне відкриття - якщо я можу заснути у людини на колінах (дійсно заснути, а не просто покласти голову на коліна, бо втомилась), то я людині довіряю. Причому абсолютно і повністю. І таких людей мало в моєму житті. І я вважаю, що це класно, що їх небагато. Бо довіряти можна далеко не всім (в чому я за останній рік переконалась).

Почала прискіпливіше відноситись до людей. Ні, я не "придираюсь" до кожного промаху людини. Просто спілкуюсь обережніше, щоб часом не було потім "мучительно больно".

Втратила декілька друзів. Причому одну подругу зовсім для себе несподівано, як мені здалося. Це зараз я прекрасно розумію, що так і мало статися.

Але на кожен мінус є плюс. Тому мабуть завдяки цьому в моєму житті з'явилось два друга, які дуже багато для мене значать.
З одним ми спілкуємось досить рідко (в силу певних обставин часу і відстані), але я дуже рада, що він з'явився в моєму житті. Таких толкових, щирих, відкритих, талановитих і розумних людей ще варто пошукати в наш час.
З іншим ми стали кращими друзями досить несподівано. Причому ця подія синхронізувалась з від'їздом мого най-най-кращого друга на навчання. Дуже за ним сумую...

Поїхали з міста хто куди майже всі учасники СТеМу, мого найулюбленішого колективу. Нас залишилось мало. Не знаю, що буде далі з цим колективом, але рішення присвятити своє життя сцені не покидає мене останнім часом постійно.

Тому в цьому році твердо вирішила вступати на акторський факультет. Спробувати ніхто не забороняє. Бо якщо я не спробую зараз - потім все життя буду кусати собі лікті.

Фестиваль "Рампа" також не міг не порадувати. Наш колектив (без перебільшення) цього року став центром закулісного життя аматорів театральної справи :) Спілкування з старими друзями і знайомство з новими принесли купу задоволення.

Незабутньою вважаю поїздку на море. То місце, де можна вимкнути телефон, звільнитись від всіх благ цивілізації, почистити себе від негативу, бути вільною від усіх нав'язаних суспільством стереотипів життя, бути справжньою і відкритою. Хочу ще...

Дві мої поїздки до Львова можна описувати годинами. Це також мої самі найкращі враження за цей рік. Це щирі, усміхнені люди, найкращі друзі, тепла енергетика, гармонійно поєднані дух старовини і сучасності. Найбільше сподобалось спостерігати за тим, як змінюється місто щогодини, як воно відрізняється вдень і вночі. Хочу тут жити...

Знову сварю себе за дивні стосунки, які дуже важко припинити. Але зараз, здається, я від них нарешті звільняюсь. Що не може не радувати. Вільна...

Мені написали дві пісні :)

Можу гордитись собою - я зв'язала собі довгий шарф, навчилась пекти декілька пирогів, вдосконалила свої кулінарні здібності. Більше зорганізувала себе, почала багато читати, робити зарядку зранку. Вдосконалюю себе з усіх сторін :)

Стала доросліша. Хоча до сих пір при знайомстві люди вважають, що мені 16 років :)

Ще більше полюбила сонце, світло, жовтий колір :) Люблю посміхатися життю і дарувати тепло тим, кому це дійсно потрібно. Сприймаю себе не просто як Глюк - маленьке смішне створіння, а як Glück - маленьке щастя :)

Можна ще багато продовжувати, бо я настільки непосидюча, що зі мною постійно щось відбувається :)

Тому декілька планів на наступний рік (бо кажуть, чим більше всюди говорити і писати про те, що хочеш, то воно обов'язково здійсниться):
1) Вступити на акторський факультет ЛНУ ім. Івана Франка (в крайньому випадку в Харківський університет мистецтв)
2) Вдосконалити себе фізично і духовно
3) Навчитись танцювати степ
4) Вдосконалити знання англійської мови
5) БУТИ НАЙЩАСЛИВІШОЮ ЛЮДИНОЮ!!! (принаймні, для себе :)

Отже, в Новий рік - з новими силами, з позитивними емоціями, з найкращими друзями, вільна, щаслива і усміхнена!
Вперед до підкорення нових вершин для досягення успіху!!!