Сторінки

четвер, 17 грудня 2009 р.

Але ж там зимно так...

Ну ось і прийшла зима. Справжня! З снігом, з святковим настроєм, червоними від холоду щоками і носами, сніжками й кучугурами, заглохлими автівками і слизькими дорогами, закутаними дітьми, схожими на маленьких ведмедиків і якимось дивним відчуттям щастя всередені кожної людини.
Мені навіть захотілося гарячого шоколаду. Не отого "несквіка" чи "сурогату" в пакетиках. А справжнього. І я навіть не полінувалася його зробити (на що рідня відреагувала з радістю) :)

Сиджу біля вікна... За вікном завірюха. Кожна сніжинка підвладна музиці вітру... В руках чашка гарячого шоколаду... Тепло... Оте "дивне відчуття щастя" всередині... Нахлинають приємні спогади...

В голові - пісня "Зимно там"... Закриваю очі... Вимальовується така світла і романтична картина зародження кохання... Такого ще ніжного, легкого, п'янкого і трішки дивного... Вони - вдвох... На столі, можливо, той самий гарячий шоколад... Чи запашна кава... Ці двоє ще бояться своїх почуттів, але вже впевнені в них... Впевнені один в одному... Вони відкриті, а головне - щасливі... Кожною клітинкою свого тіла - щасливі... І закохані... Вони готові подарувати один одному півсвіту... Хоча кожному з них вистачить погляду, необережного дотику руки, випадкового і несміливого поцілунку... В їхніх руках - майбутнє... І воно обов'язково буде сповненим кохання, щастя і повної довіри...

Щось я замріялась :)

Після такого ліричного вечора якось різко з'явилась наступна ціль - вивалятись в парку в снігу, закидати друзів сніжками, насміятися, побути простою безтурботною людиною, а потім випити гарячого чаю з пирогом власного приготування і продумати план святкування Нового року!

Свято наближається!!!

P.S. Вибачаюсь за "сумбур" в голові :)

2 коментарі:

  1. Чим зима особлива - це отаким святково-романтичним настроєм :)

    ВідповістиВидалити
  2. Отож. Іноді мені здається, що люди перестають радіти життю і тільки ниють: холодно, сумно, сіро....
    В будь-яку пору року можна знайти щось хороше :)
    А особливо перед святами взимку. :)

    ВідповістиВидалити