Сторінки

пʼятниця, 23 жовтня 2009 р.

В продовження деяких роздумів

"Дружба с мужчиной - это любовь, но только без секса" (А. Свиридова)

Знову ж таки, я почала "копати" в своє житя. Ще глибше.

Виявилось, що в мене дуже багато друзів протилежної статі. І мені це подобається.
Аналізуючи (так грубо сказано, але так воно і є) свої відносини з людьми протягом декількох останніх років, можу з впевненістю сказати - дівчині з дівчиною дружити важко. Насправді важко. Тому що жіноча стать дуже емоційна, вони глибше переживають свої невдачі і успіхи інших, особливо своїх подруг. Звідси - ненависна всім заздрість, злість, підступність...

З чоловічою статтю все набагато простіше - вони не будуть заздрити твоєму новому одягу, новим досягненням чи новому хлопцю. Їм це ні до чого. Зате в них можна спитати чисто чоловічу думку з того чи іншого приводу. Правдиву, до речі, думку. Наприклад, друг не скаже тобі, що ця сукня тобі пасує, якщо насправді це не так. Бо йому не треба виділятися на фоні твоєї невдалої фігури, як твоїй подружці (яка скаже, що все добре і не скаже, що сукня "додає" тобі декілька зайвих кілограмів).

З другом немає боротьби за своє кохання - в силу того, що йому подобаються дівчата, а тобі - хлопці. Немає заздрощів з приводу зовсім незначних дрібниць - кращих очей красивішої форми носа, довших ніг і т. д.

Хлопцям легше довіряти. Хлопці ніколи не будуть лізти у твої відносини з тією чи іншою людиною. Вони просто дадуть пораду і не будуть заважати тобі з вибором. З ними можна більше сміятися. З ними не боїшся бути щирою.

І взагалі - в оточенні чоловіків відчуваєш себе жінкою (хоч би яким "своїм в доску мужиком" :) ти не була). Немає "перегонів" за все найліпше. Є просто відчуття, що з такими друзями насправді все буде ДОБРЕ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар